Størst i foto!


Elite Foto ble etablert i 1985 og er Norges største og eneste landsdekkende fotokjede. Våre store innkjøp sikrer deg gode tilbud på kjente merkevarer, - både her på Internett og i hver enkelt butikk!

Ta vare på livets viktige øyeblikk!


Vår visjon er at "Elite Foto skal gjøre det enkelt for flest mulig å ta vare på livets viktige øyeblikk." Det betyr at våre kunnskapsrike medarbeidere bestreber seg på finne produkter og løsninger som er tilpasset hver enkelts kunnskap og behov. Ved å hjelpe hver enkelt med å finne det rette utstyret, hjelper vi deg også til å få bedre bilder og mer bildeglede!

SKIKKELIG bra BILDER


Alle Elite Foto butikkene har topp moderne produksjonsutstyr og leverer "SKIKKELIG bra BILDER"; - en merkevare hvis navn forplikter oss til utelukkende å lage kvalitetsbilder. Du kan bestille et stort utvalg av bildeprodukter gjennom vår enkle løsning her på Internett, og så velge om du vil ha bildene sendt hjem eller hente dem hos din lokale Elite Foto butikk. Programvaren "MITT BILDEARKIV" gir deg en unik mulighet for organisering og bestilling av dine blinkskudd! Prøv den!